hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. szeptember. 25., vasárnap - Eufrozina, Kende.
hirdetés

A magyar költészet napja

Versrészletek kerülnek a lottószelvényekre

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

Április 11. és 15. között a nemzeti lottótársaság több mint 4500 értékesítőhelyén a különböző típusú játékok visszaigazoló szelvényein a legismertebb magyar költők versrészleivel találkozhatnak a játékosok – írta honlapján hétfőn a Szerencsejáték Zrt. A társaság a magyar kultúra kiemelt támogatójaként több millió játékosához viszi közelebb a magyar lírát.

Közel hatvan éve, április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját. Ennek apropóján a Szerencsejáték Zrt. „Őrizd meg a szelvényed, hogy kultúrával is gazdagodj!” mottóval ötnapos kampányt indít játékosai részére. Az aktivitás részeként az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, az Eurojackpot, a Kenó, a Puttó, a Tippmix, a Totó, a Luxor, a V-sport, a Kincsem+ Tuti játékainak visszaigazoló szelvényein április 11. és 15. között a leghíresebb magyar költők verseinek részleteit olvashatják a játékosok.

A hőpapírokon József Attila, Ady Endre, Petőfi Sándor, Juhász Gyula és Kányádi Sándor egy-egy ikonikus versének részleteit helyezi el a nemzeti lottótársaság, ezzel mintegy 2-2,5 millió szerencsevadászhoz eljuttatva hazánk legismertebb verssorait.

A Szerencsejáték Zrt. évtizedek óta a magyar kultúra elkötelezett támogatója, költségvetési hozzájárulásain, szponzorációin és támogatásain túlmenően ezúttal egy dedikált kampánnyal is népszerűsíti ezt az ügyet. A kezdeményezés egyedi videós tartalommal is kiegészül, melyben az Ötöslottó reklámkampányának korábbi arca, Kamarás Iván, Jászai Mari-díjas magyar színész kapta a főszerepet. A kisfilmben a színész egy, a költészet napjával kapcsolatos nyereményjátékra is felhívja a figyelmet.

(forrás: Sajtóközlemény)

Legfontosabb cikkeink

A dán ellenzék által is bírált javaslatról az egészségügyi miniszter jelentette ki, hogy megvalósíthatatlan.

Befejezéséhez közeledik a több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár területén zajló, közel tízmilliárd forint értékű fejlesztés, amelyet 2021 elején kezdett meg a Continental Dohányipari Zrt.

Szinte minden járványügyi korlátozást feloldottak a németországi kereskedelmi kiállítások tekintetében.

hirdetés
hirdetés