hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. szeptember. 25., vasárnap - Eufrozina, Kende.
hirdetés

Italgyártás

Új energiaital a piacon

Kaktusz, passiógyümölcs és a klasszikus tuttifrutti, utóbbi eredeti és cukormentes változatban is: ilyen ízekben debütál a Szentkirályi Magyarország italportfóliójának legújabb terméke.

Az idei év elején forgalomba került Guarana No Sleep energiaitalok 100 milliliterenkénti 32 milligrammos koffeintartalmukkal hoznak új lendületet a mindennapokba.

A fogyasztók négyféle prémium ízesítésből választhatnak: a klasszikus tuttifrutti cukorral és cukormentes változatban is elérhető, míg a különlegesebb ízek kedvelői a kaktusz ízesítésű, valamint a maca-kivonattal dúsított passiógyümölcs ízesítésű italok segítségével kóstolhatnak bele a Guarana-életérzésbe.

Forrás: Szentkirályi Magyarország
Forrás: Szentkirályi Magyarország

„Az alkoholmentes italok között az egyik legkimagaslóbb növekedést mutató kategória az energiaitaloké, így egyértelmű volt számunkra, hogy ezen a területen is eleget teszünk a vásárlók igényeinek. Bízunk benne, hogy prémium ízprofiljának és feltűnő csomagolásának köszönhetően a Guarana No Sleep nem csak a fogyasztókat, hanem az egész energiaital-piacot is felrázza majd”

– mondta Perge Dániel, a Guarana brand menedzsere. A márkakommunikáció fő eleme a csomagoláson is megtalálható fekete bagoly, melynek hangvétele egyedülálló a hazai reklámpiaci szakmában. A brand kommunikációját szellemes humor, irónia és az átlagostól való eltérés jellemzi. Jól tükrözi ezt a bagoly személyes filozófiája is: kövesd a belső baglyod!

(forrás: Store Insider)

Legfontosabb cikkeink

A dán ellenzék által is bírált javaslatról az egészségügyi miniszter jelentette ki, hogy megvalósíthatatlan.

Befejezéséhez közeledik a több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár területén zajló, közel tízmilliárd forint értékű fejlesztés, amelyet 2021 elején kezdett meg a Continental Dohányipari Zrt.

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

hirdetés
hirdetés