hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. szeptember. 25., vasárnap - Eufrozina, Kende.
hirdetés

Söripar

Nyárias ízű, alkoholmentes újdonságok a Borsodi Friss termékei között

A Borsodi Sörgyár új, alacsony kalóriatartalmú, alkoholmentes termékekkel bővíti Borsodi Friss portfólióját. A görögdinnye–eper és ananász–lime ízű, 0,0%-os alkoholmentes termékek tavasztól már elérhetők a boltok polcain.

A Borsodi Sörgyár több mint tizenegy évvel ezelőtt tette elérhetővé az első hazai ízesített sört, a Borsodi Frisst, amely azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Borsodi Sörgyár reagálva a pozitív fogyasztói fogadtatásra idén ismét bővíti Borsodi Friss portfólióját.

Az új görögdinnye–eper, illetve ananász–lime ízű termékek azonban nemcsak új gyümölcsöket, hanem alacsonyabb kalóriatartalmat is jelentenek majd az ízesített sörök kedvelői számára.

„Az elmúlt években folyamatosan nőtt a fogyasztói igény a különleges ízesítésű Borsodi Friss termékek iránt, ezért idén az új ízek mellett további meglepetésekkel szolgálunk a kategória kedvelőinek. A Borsodi Friss család legújabb tagjai ugyanis amellett, hogy alkoholmentesek, még alacsony kalóriatartalommal is rendelkeznek. A folyamatos újításoknak köszönhetően a Borsodi Friss a portfóliónk meghatározó részéve vált”

– mondta el Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője és kereskedelmi igazgatója.

Fotó: Borsodi Sörgyár

A Borsodi Friss eddig citrom, grapefruit, bodza–citrom, málna–áfonya és körte–alma ízben volt elérhető, ehhez csatlakozik idén az alacsony kalóriatartalmú görögdinnye–eper és az ananász–lime ízesítés.

A legújabb termékek részben a természetes édesítőként ismert steviával készülnek, így alacsony kalóriatartalommal büszkélkedhetnek.

Az új Borsodi Friss alacsony kalóriatartalmú termékek márciustól már elérhetők az üzletek polcain, valamint a későbbiekben a Borsodi termékeket árusító vendéglátóhelyeken.

(forrás: Store Insider)

Legfontosabb cikkeink

A dán ellenzék által is bírált javaslatról az egészségügyi miniszter jelentette ki, hogy megvalósíthatatlan.

Befejezéséhez közeledik a több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár területén zajló, közel tízmilliárd forint értékű fejlesztés, amelyet 2021 elején kezdett meg a Continental Dohányipari Zrt.

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

hirdetés
hirdetés