hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. szeptember. 25., vasárnap - Eufrozina, Kende.
hirdetés

„Minket abszolút nem befolyásol”

Bruce Willis marad a Hell reklámarca

A Hell nem állítja le az afázia miatt visszavonult Bruce Willist szerepeltető kampányát, a következő két évben is az egykori színész marad a reklámarc.

Amint arról február elején beszámoltunk, Bruce Willis újabb két évre a Hell energiaital-gyártó vállalat reklámarca maradt. A közelmúltban azonban kiderült, hogy a hollywoodi színész afáziában szenved, ezért visszavonul.

Ennek kapcsán kereste meg a Story.hu az energiaitalos céget, hogy befolyásolja-e a színész visszavonulása a reklámkampányukat. A Hell az alábbi választ adta:

A bejelentés értelmében Bruce több filmet már nem fog forgatni. A 2022 februárjában indult kampány új anyagai már elkészültek, így ez a bejelentés minket abszolút nem befolyásol. Nincs semmi ok arra, hogy leállítsuk a kampányunkat. Bruce személyében egy nagyon profi és koncentrált, mindamellett a munkájában alázatos és közvetlen partnert ismertünk meg, akivel élmény a közös munka minden alkalommal. Bízunk a gyors gyógyulásában, ezúton is kitartást kívánunk neki az előtte álló időszakhoz. És természetesen reméljük, egyszer mégiscsak láthatjuk vele a Die Hard 6-ot.”

A Facebookon pedig az alábbi posztot tették közzé március 30-án:

(forrás: Story Online)

Legfontosabb cikkeink

A dán ellenzék által is bírált javaslatról az egészségügyi miniszter jelentette ki, hogy megvalósíthatatlan.

Befejezéséhez közeledik a több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár területén zajló, közel tízmilliárd forint értékű fejlesztés, amelyet 2021 elején kezdett meg a Continental Dohányipari Zrt.

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

hirdetés
hirdetés