hirdetés
2022. szeptember. 25., vasárnap - Eufrozina, Kende.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

Az Europol és az EUIPO jelentése szerint az EU-ban értékesített hamisított dohánytermékek jelentős része az unió határain belül készül.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai mintegy 1100 doboz adózatlan cigarettát találtak az M1-es autópályán egy autóban.

Valamivel kevesebben azt nyilatkozták, nincsenek erkölcsi fenntartásaik azzal, hogy illegális forrásból szerzik a pöfékelnivalót.

Mintegy 340 kilogramm vágott és leveles dohányt találtak egy nyírbogdányi ingatlanban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.

Illegális cigarettákat gyártó üzemre csaptak le a szlovák pénzügyőrök Érsekújváron, több mint negyven személyt vettek őrizetbe.

A fővárosi rendőrök egy kannabisz magokat tartalmazó boríték alapján indítottak eljárást; a címzettet elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.