hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. június. 29., szerda - Péter, Pál.
hirdetés

Az Év Boltja 2022 Nemzeti Dohányboltok közönségszavazás

A Store Insider szaklap a Tobacco Magazinnal karöltve idén is meghirdette Az Év Boltja versenyét. Az első körös online zsűrizést követően az alábbi üzletek kerültek a döntőbe.
 
Az Év Boltja verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve Nemzeti Dohányboltjait.
 
A Nemzeti Dohányboltokat az idei évben négy kategóriába osztottuk:
50 négyzetméter alatti 10 ezer fő alatti lakosságú településen működő üzletek és 10 ezer fő feletti lakosságú településen működő üzletek
valamint
50 négyzetméter feletti eladóterű üzletek 10 ezer fő alatti lakosságú településen működő üzletek és 10 ezer fő feletti lakosságú településen működő üzletek nevezéseit vártuk.
 
A győztesek listája a korábbi években megszokott metódust követve Az Év Boltja 2022 közönségszavazásának lezárultával válik nyilvánossá. Az eredményeket a Tobacco Magazinban és weboldalunkon is közöljük.
A közönségszavazást május 27-én éjfélkor zárjuk le.


Nemzeti Dohánybolt - 50 m² alatti eladóterű üzletek
10 ezer fő alatti lakosságú településen működő üzletek


Az Év Boltja - Lázár Lívia e.v


Az üzlet rövid bemutatása:
Üzletem  a településen egy központi helyen található.Falunk 2000 fő alatti település ,átutazó forgalom nincs.
A trafikot úgy alakítottuk ki ,hogy egy nagy légtérben,jól ,gyorsan átláthatóan megtalálják a vásárlók azokat az árukat amire szükségük van.
Üdítők és sör és ital kkínálatunk mindig hűtött,kávé fogyasztásra helyben is van lehetőség .Az üzlet melett és mögött is kalakítottunk padokat  pihenésre  alkalmas helyet.A parkolás az udvaronbelül saját parkolóval megoldott.
Üzletem világos,sokan otthonosnak nevezik,színben harmonizált,barátságos,nyugodt környezetet árszt.
Alkalmazottaim nagyon barátságosak és mindig figyelnek arra ha valakinek egyéni kérése lenne olyan árura ami nálunk ,még nem található,gyorsan beszerezzük azt.
Nevezéshez csatolt képek:

 

 

 

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


A kisvárosi élet "csodái" - Joó Beatrix e.v.


Az üzlet rövid bemutatása:
Testvérpárként csöppentünk bele a Dohánybolt izgalmas és kihívásokkal teli világába.A nővérem Joó Beatrix integrált kereskedő végzettséggel mindíg a kereskedelemben tevékenykedett a Trafikrendszer előtt is egy saját látványpékséget üzemeltetett.Volt egy félig elkészült üresen álló üzlethelyiségünk így nem volt kérdés, hogy pályázzunk és az sem, hogy pontosan hová szeretnénk a Dohányboltot megnyitni.Az üzletnek tökéletes adottságai vannak nagy parkolóval a szomszédban közintézményekkel és mégis csendes környezetben.A kezdeti nehézségeket próbáltuk mindíg pozitívan megélni és csak a fejlődés és az üzlet folyamatos fejlesztése volt az elsődleges cél.Három évvel a nyitás után bővítettük üzletünket a háromszorosára így újabb lehetőségek adódtak a kiegészítő termékek még igényesebb és szebb megjelenítésére.Üzletpolitikánk, hogy sohasem dőlhetünk hátra ugyanis folyamatosan változik a dohánypiac és a világ is és mi maximálisan igyekszünk vele változni és idomulni.A covid előtt rendszeresen látogattunk szakmai rendezvényeket és a jövőben is szeretnénk a lehető legtöbb ilyen eseményen részt venni.Rengeteget lehet egymástól tanulni és számomra nagyon érdekes, hogy hogyan alakulnak a vásárlói szokások ebben a kicsi ám annál színesebb országban.
A kínálatunk kb.80%- ban dohánytermék és tudatosan törekszünk arra, hogy próbáljunk meg szaküzlet maradni.
Jó lehetőségeket kínálnak a kiegészítő termékek de nem célunk, hogy nagyon boruljon az arány.
Alapvetően elsődleges szempont, hogy mind a vásárlók mind mi a kollégáinkkal akik a pult mögött állunk kellemes hangulatú szép környezetben, komfortosan érezzük magunkat és ne úgy tekintsünk a boltra mint egy munkahelyre, hanem mint egy igényes helyre ahol jókat beszélgetük, kávézunk és közben telik a munkaidő is.
Nevezéshez csatolt képek:

 

 

 

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


Nemzeti Dohánybolt - 50 m² alatti eladóterű üzletek / 10 ezer fő feletti lakosságú településen működő üzletek
Tökéletesre hangolva - Tálas Trafik Bt.


Az üzlet rövid bemutatása:
Az üzlet Budapest talán legszélesebb utcájának közepén helyezkedik el. A közvetlen közelünkben van az ország legelső botanikus kertje. A délpesti és belvárosi rész forgalmas „menekülő” útvonala. Talán jelen pillanatban a VIII. kerület utolsó még nem rehabilitált területe a Magdolna negyed. A Corvin negyed, Ludovika kampusz, Baross utca háromszög határolt területén most indulnak nagyobb beruházások. Üzletünk 2019. elején lett átadva azóta a tökéletesítésén dolgozunk. Sajnos még mindig tartanunk kell a teljes hagyományos értékesítési módot, jelen helyzetben biztonságtechnikai okok miatt nem tehetjük meg, hogy részegységeket átadjunk hagyományos értékesítésre. Ennek megvalósulása nagyban függ a szociális helyzet alakulásától. A tavaly bevezettet online szerencsejátéknak köszönhetően reggel 6-tól éjfélig két munkavállalónak tudunk munkát biztosítani, nem mellesleg ezzel is növeljük kiszolgálás minőséget is. Tanulva a hibáinkból próbáltunk tökéletesíteni mindent, mind technikailag, árukészletben, eladásban, kihelyezésben. Talán egyetlen része nem működik megfelelően az üzletnek, ez pedig a hummidor szekrény. Ezt a problémát sajnos csak az említett hagyományos értékesítés fogja megoldani. 80-20% arány. Kimondottan törekszünk az fmcg kontra dohánytermék kialakításánál ezen arányszámok elérésére. Üzleti filozófiánk már a kezdetektől azon a tényen alapszik, hogy a trafikjaink kényelmi üzletekként pozícionáljuk. Ezen a telephelyen közel 3000 termékkel dolgozunk.
Nevezéshez csatolt videó:

 

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


Nemzeti Dohánybolt Budapest XX. kerület - Magyar Ákos e.v.


Az üzlet rövid bemutatása:
Üzletünk Nemzeti Dohánybolt, mely Pesterzsébeten Budapest XX. kerületében található a Baross utcában. Mivel nem belvárosi kerület így szerencsére a vírushelyzet miatti korlátozások nem befolyásolták a bolt műkődését nagy mértékben. Boltunk vásárlóinak  többségét a visszatérő vásárlók alkotják, de nagy számban előfordulnak alkalmi vevők is. Dohányboltunk elhelyezkedésének köszönhetően a környezetében lévő hasonló boltok közül kiemelkedő napi és havi vásárlószámmal rendelkezik. Hosszú nyitvatartásunknak köszönhetően sokan azért járnak hozzánk elmondásaik szerint, mert tudják, hogy mi az év minden napján nyitva vagyunk és nálunk nem talalkoznak zárt ajtókkal, nem csalódnak. Törekszünk arra, hogy minél hosszabb ideig tudjunk ugyan azokkal a munkatársakkal együtt dolgozni, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy vevők értékelik ezt, hogy mindig ugyan azok a munkatársak szolgálják ki Őket és még többségében tudják is az igényeiket, hogy mit szeretnének vásárolni. Nagy árukészlettel dolgozunk, amit folyamatosan frissitünk a veői igényeknek megfelelően. A szerencsejátékon kivül, mindent árulunk, amit egy Dohányboltban értékesíteni lehet.
Nevezéshez csatolt képek:

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


A mi kis üzletünk - Molnár Mária e.v.


Az üzlet rövid bemutatása:
Pilisvörösvár Bányatelep negyedében, a város Budapest felőli oldalán a főútvonalra merőleges utcában helyezkedik el a trafikom. A kerthelyiséggel ellátott kis üzlet berendezése "retró hangulatú" , a vásárlói tér kis alapterületű. Kialakításkor törekedtünk az időtállóságra, így a kiszolgáló pult gránitból készült, a fehér márványoszlop a cigarettát szimbolizálja. A lehajtható kiadó pultrész és az üveg, valamint a vagyonvédelmi kamerák védik az eladókat. Az üzletteret igyekeztem barátságosan kialakítani, kihasználni maximálisan a teret. Az udvaron van dohányzásra kijelölt hely, környezettudatos vagyok: a hulladékot szelektíven gyűjtjük a kihelyezett hulladékgyűjtő edényekben. Üzletünkszépen beültetett, rendezett kerthelyiséggel rendelkezik, így kedvelt találkozási hely a vásárlok részére.
Az üzlet forgalmának kétharmadát a dohánytermékek (cigaretták, vágott fogyasztási és töltő dohányok, szivarok, szivarkák, rágódohányok, tubákok, hevítéses eszközök, e-cigaretták, és dohányzást kiegészítő termékek (papírok, filterek, hüvelyek, öngyújtók, töltőgáz, benzin, pipák, vízipipák, tisztító eszközök, cigaretta- és dohánytartók, töltők, hamutálak) értékesítése teszi ki, a forgalomban lévő termékek közel 80-90% folyamatosan megtalálható nálunk. Italválasztékunkat a vásárlói, valamint a szezonális igényeket figyelembe véve alakítjuk. Forgalmazott termékeink: szeszes italok (ciderek, sörök, borok, pezsgők, aperitívek, gin, rum, keserűk, likőrök, gyógynövényes italok, tatratea, vodka, tequila, vermut, whiskey, konyak, egyéb italok) Alkoholmentes italok: ásványvizek, gyümölcsitalok, gyümölcslevek, rostos üdítők, szénsavas üdítők, ice teák, sport és energiaitalok, pezsgők. Rágók, gumicukrok, kemény cukrok, dobozos kávéitalok, csomagolt kávék, csomagoló eszközök.
Nyitvatartási időnk hosszú: hétfőtől-szombatig 05:00-21:00, vasárnap és ünnepnapon 07:00-17:00 óráig várjuk vásárlóinkat. Filozófiánk , mottónk: „Hozd ki a legtöbbet magadból és az üzletedből!”
Nevezéshez csatolt képek:

 

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


Nemzeti Dohánybolt - 50 m² feletti eladóterű üzletek
10 ezer fő alatti lakosságú településen működő üzletek


Dohánybolt a Bakony Szívében - Bakony-Tabak Bt.


Az üzlet rövid bemutatása:
Dohányboltunk a Bakony szívében,Zircen található,egy bevásárlóudvarban.Üzletünk 243 m2 ,melynek egy része raktár és iroda az eladótér 130 m2 amelyben igyekszünk minél szélesebb  termékkínálatot kíalakítani,melyben különlegességek is helyet kaptak.A héten került megnyitásra kávézó sarkunk ,ahol Costa Coffee-t kínálunk vevőinknek.Számunkra fontosak a vevők igényei, igyekszünk minden kérésnek eleget tenni és a keresett termékeket beszerezni.Közel 20 beszállítóval működünk együtt.Kínálatunkban a dohánytermékek,illetve a kiegészítő termékek(öngyújtó,cigaretta tárca,gáztöltő,vizipipa és tartozékai,hamutál,humidor,......) mellett megtalálható helyben fogyasztott kávé,őrölt ,szemes,instant kávé és dobozos kávék is.Sörök nagy választékban kaphatóak:dobozos,üveges kiszerelésben illetve kézműves söröket is forgalmazunk a Zirci Apátsági Manufaktúra illetve a Pannonhalmi Főapátság termékeit.Üdítő kínálatban is törekedtünk a minél szélesebb termékpalettára:coca-cola termékek,márka üdítőitalok,vitaminos- aloe vera üdítők,smoothiek és különféle gyümölcslevek is megtalálhatóak az üzletben az energiaitalok mellett.
Szeszes ital kínálatunkban megtalálható közel 80 féle bor,melyek kaphatóak egyedi,ünnepi kiszerelésben is.Ezen kívül kb. 22 féle whisky, különböző rumok,8 féle tequila,10 féle tatratea,több mint 15 féle krémlikőr illetve 40 féle pezsgő is szerepel kínálatunkban.
Ünnepi alkalmakra különböző díszdobozos italokat tartunk.
A törvényadta lehetőséggel élve forgalmazunk csokikat,cukorkákat,rágógumit,elemet is illetve a jó idő beköszöntével jégkrémet is tartunk.
Nevezéshez csatolt videó:

 

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


Nemzeti Dohánybolt - 50 m² feletti eladóterű üzletek
10 ezer fő feletti lakosságú településen működő üzletek


Élmények és pozíciók keresése - Sztanó és Társa Bt.


Az üzlet rövid bemutatása:
Üzletünk East-West bussines center irodáház aljában található. Olyan brandek között, mint a Tesco, Burger king, Pizza Hut, Starbucks Coffee, Magnet, illeszkedik be a Hedonstore. Az Astoria Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. A covid sajnos fő vásárlóközönségünket egyelőre távol tarja, de elmondható, hogy üzletünkben így is "hidat" képvisel a belváros forgatagában. 80-20% arány. Kimondottan törekszünk az fmcg kontra dohánytermék kialakításánál ezen arányszámok elérésére. Üzleti filozófiánk már a kezdetektől azon a tényen alapszik, hogy trafikjaink kényelmi üzletekként pozícionáljuk. Ezen a telephelyen közel 5000 termékkel dolgozunk. Idén átalakítjuk a dohánypultunkat, szerencsére a harmadik nagy dohányértékesítő is szeretné magát egyedileg képviselni. Készülünk a szerencsejáték bevezetésére, ígéretünk van rá a cégtől. Külön köszönet a tavalyi Mizo különdíjért, igen nagy sikere van eladások terén is. Üzletünk eladótere több, mint 100nm. Műszakonként két munkavállalóval tudunk üzemelni, reményeink szerint amint helyreáll a turizmus iparága ezt a számot még növelni is tudjuk. Megrendeztük első sikeres "közönségtalálkozónkat", aminek mottója: az év borásza, az év borkereskedőjétől, az év boltjában. A Bock pincészet sommelier-e kóstoltatta saját termékeit, általunk adott a boraihoz illő kulináris falatok mellett. Nagyon örültünk azon közel 40 elsőnek regisztrált vásárlónknak, akik részt tudtak venni a kostoltatáson. Visszajelzéseik alapján, amint az egészségügyi helyzet engedi folytatni fogjuk, remélhetőleg az ország egy másik év borászának bemutatását. Cégcsoportunk elkötelezett a környezeti ártalmak csökkentése iránt is. Központunkban kialakítása zajlik két elektromos töltőnek. Beszereztük első elektromos gépjárművünket, egyik koordinátorunk már ezt használja. Tervein szerint egy éven belül az összes gépjárműparkunk elektromos lesz.
Nevezéshez csatolt videó:

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


Bonyhád dohánybolt - Szabó Zoltán e.v.


Az üzlet rövid bemutatása:
Üzletünk a dohányboltok 2013-as megalapítása óta zavartalanul működik. Ez idő alatt hatalmas fejlődésen mentünk keresztül, mind a szakmai felkészültséget, mind pedig az üzlethelyiséget tekintve.
Üzletünk közvetlenül egy hipermarket tövében helyezkedik el, szorosan egy nagy forgalmú főút mellett, ennek köszönhetően az üzletünk nagy forgalomnak örvend.
A legkülönfélébb dohánytermékek mellett hatalmas mennyiségú italt is értékesítünk a tömegtermékektől kezdve egészen a prémium szegmensig.
Üzlethelyiségünk jelen pillanatban is bővítés/átalakítás alatt áll, ugyanis a magas napi vásárlószám és a nagy termékkínálat véleményünk szerint megkövetel és megérdemel egy igazán tágas és szép üzlethelyiséget.
Így egy olyan színvonalú üzletet tervezünk kialakítani, ami méltó arra, hogy elnyerje az ÉV BOLTJA címet.
Nevezéshez csatolt videó:

 

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  


Éjjel-nappal a Gombában - Dohánykuckó Bt.


Az üzlet rövid bemutatása:
Nemzeti Dohányboltunk 2013. nyara óta várja vásárlóit Kiskunhalas központjában, frekventált helyen, egy főút mellett. Az üzlet könnyen megközelíthető, akadálymentesített és több parkolási lehetőség is biztosított. A bolt 24 órás nyitvatartással várja vásárlóit egy 100 nm-es igényesen felújított, színvonalas belső térrel rendelkező üzletben, 2 értékesítő kollégával és 2 kasszával a gyorsabb kiszolgálás érdekében. Közel 1000 dohánytermék mellett, megközelítőleg 4000 egyéb termékkel és 2020. óta szerencsejáték szolgáltatással állunk vásárlóink rendelkezésére. A nagyobb mennyiségű vásárlásokat, az üzlet alatt található, ugyancsak 100nm-es raktárunból könnyedén teljesítjük. Lendületes, fiatalos csapatunkban elvárás az udvarias kiszolgálás, segítőkészség és a jó megjelenés, melyhez cégünk egyenruhát is biztosít. Különös figyelmet fordítunk a bolt elrendezésére, a termékek átláthatóságára és tisztaságára. Büszkék vagyunk a minőségi, nagy termékkínálatunkra, az elkötelezett és vidám kollégáinkra, valamint a visszatérő vendégkörünkre.
Nevezéshez csatolt képek:

 

 

Szavazz!  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  

Legfontosabb cikkeink

A dán ellenzék által is bírált javaslatról az egészségügyi miniszter jelentette ki, hogy megvalósíthatatlan.

Befejezéséhez közeledik a több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár területén zajló, közel tízmilliárd forint értékű fejlesztés, amelyet 2021 elején kezdett meg a Continental Dohányipari Zrt.

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

hirdetés
hirdetés