hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. szeptember. 25., vasárnap - Eufrozina, Kende.
hirdetés

Három és fél hónap után

Elkapták egy decemberi késes trafikrablás gyanúsítottját

A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 36 éves férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot.

A rendőrök aprólékos adatgyűjtése, és részletes tanúkihallgatásai meghozták a várt eredményt: azonosították az elmúlt év decemberében Hajdúszoboszlón történt dohánybolt kirablásával összefüggésbe hozható elkövetőt – írta a Police.hu csütörtökön.

Amint arról decemberben beszámoltunk, 2021. december 16-án kora este egy férfi belépett egy hajdúszoboszlói dohányboltba. Fejére egy kapucnit húzott, arcát egy fekete maszkkal takarta el, és egy méretes konyhakéssel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Az alkalmazott átadta neki a pénzt, amit az elkövető a nála lévő táskába rejtett, majd sietve távozott a helyszínről.

Fotó: Police.hu

Ezt követően a hajdúszoboszlói rendőrök a lakosság segítségét kérték az elkövető megtalálása érdekében. A nyomozók végül 2022. április 6-án célirányosan indultak el a rendőrkapitányságról. K. Kálmánt aktuális munkahelyén, egy hajdúszoboszlói építkezésen fogták el, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított a beismerő vallomásában anyagi nehézségével magyarázta tettét.

A 36 éves férfinek felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Hajdúszoboszlón egyébként a 2021 végi trafikrablást megelőzően 2017-ben történt utoljára ilyen bűncselekmény.

(forrás: police.hu)

Legfontosabb cikkeink

A dán ellenzék által is bírált javaslatról az egészségügyi miniszter jelentette ki, hogy megvalósíthatatlan.

Befejezéséhez közeledik a több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár területén zajló, közel tízmilliárd forint értékű fejlesztés, amelyet 2021 elején kezdett meg a Continental Dohányipari Zrt.

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

hirdetés
hirdetés