hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. december. 04., vasárnap - Borbála, Barbara.
hirdetés

Szökésben

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a szegedi trafikrablás ügyében

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kirabolt egy dohányboltot Szegeden.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06000/170/2022. bűnügyi számon fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – írta szerdán a Police.hu.

A feljelentés szerint a férfi 2022. március 30-án, a Budapesti körút 1. szám alatt található dohányboltba 21 óra körül bement, majd egy fegyvernek látszó tárggyal a bevétel átadására szólította fel az eladót. Az eseménysort rögzítette az üzlet biztonsági kamerája:

Az elkövető fekete sapkát, szürke csősálat, fehér levélmintás sötét pulóvert viselt. Nadrágja térdig fekete, a lábszári résznél fehér, fekete mintás.

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható és hallható férfit felismeri, tartózkodás helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon (6721 Szeged, Kossuth L. sgt. 22-24). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as hívószámán, továbbá a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, illetve a 112-es segélyhívón.

(forrás: police.hu)

Legfontosabb cikkeink

A dán ellenzék által is bírált javaslatról az egészségügyi miniszter jelentette ki, hogy megvalósíthatatlan.

Befejezéséhez közeledik a több mint 130 éves sátoraljaújhelyi dohánygyár területén zajló, közel tízmilliárd forint értékű fejlesztés, amelyet 2021 elején kezdett meg a Continental Dohányipari Zrt.

Öt napon keresztül, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

hirdetés
hirdetés